Η ιστορία της Έλενας

«Ονομάζομαι Έλενα Χρ. και είμαι 45 ετών. Για προσωπικούς λόγους θα ήθελα να τηρηθεί η ανωνυμία. Εξάλλου δεν διαφέρω από τις άλλες γυναίκες που περνάμε τη δοκιμασία με τον καρκίνο.

Πιστεύω ότι πρόκειται για ένα δυνατό ταρακούνημα στη ζωή μας.

Εκεί που όλα ήταν φυσιολογικά και ονειρευόμουν το αύριο μαζί με τα παιδιά μου, η είδηση της αρρώστιας με έκανε να σκεφτώ ότι όλα όσα θεωρούσα δεδομένα, ότι τελικά δεν είναι.

Και τι κάνουμε τώρα; Επαναπροσδιορισμός!

Μέσα από αυτή τη δοκιμασία επαναπροσδιορίζω τις προτεραιότητες μου, διαχωρίζω τα σημαντικά από τα ασήμαντα. Κάποτε προτεραιότητα μου, ήταν το καθαρό σπίτι. Νοικοκυρά γαρ… Δύσκολο βέβαια με δύο μικρά παιδιά… Και θυμάμαι να στεναχωριέμαι γιατί η σκόνη εμφανιζόταν κάθε μέρα. Σήμερα δεν με νοιάζει έχω συμφιλιωθεί μαζί της.

Σήμερα με νοιάζει το κάθε δευτερόλεπτο που θα περάσω μαζί με την οικογένεια μου, με τα παιδιά μου, με τον άντρα μου, έστω και σε ένα σκονισμένο σπίτι. Σήμερα νιώθω ότι όλα αυτά μου κλέψανε σημαντικές στιγμές από τη ζωή μου. Μια ζωή που τα μικροπροβλήματα τα έβλεπα τεράστια προβλήματα και αναζητούσα λύσεις. Μια ζωή που το γήρας ήταν δεδομένο. Τελικά ποτέ κανείς δεν ξέρει το τέλος…»

Ευχαριστούμε την Έλενα που μοιράστηκε μαζί μας την ιστορία της.

Αν θέλεις και εσύ να ακουστεί η ιστορία σου στείλε μας ένα email στην διεύθυνση iempeiriamou@gmail.com

This entry was posted in Χωρίς κατηγορία. Bookmark the permalink.

Αφήστε μια απάντηση