Δωρεάν ψηφιακές μαστογραφίες για άπορες και ανασφάλιστες γυναίκες

Στα πλαίσια των προγραμμάτων αγωγής και προαγωγής της υγείας και με αφορμή τον μήνα κατά του καρκίνου του μαστού, ο δήμος Αθηναίων σε συνεργασία με το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων, πραγματοποιεί δωρεάν ψηφιακές μαστογραφίες για άπορες και ανασφάλιστες γυναίκες, κατόπιν ραντεβού.

Η εξέταση πραγματοποιείται στο Κέντρο Μαστού «Οι Αγ. Ανάργυροι» κατά τις ημερομηνίες 17 Οκτωβρίου, 6 και 7  Νοεμβρίου. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Στην εξέταση μπορούν να υποβληθούν και γυναίκες που έχουν ατομικό ετήσιο εισόδημα έως 6.000 ευρώ και οικογενειακό έως 12.000 ευρώ. Οι γυναίκες θα πρέπει να είναι ηλικίας 40-70 ετών και να μην έχουν διαγνωσθεί με καρκίνο του μαστού.

Ο καρκίνος του μαστού χρήζει έγκαιρης διάγνωσης και αντιμετώπισης, κάτι που δεν είναι εφικτό για όλους λόγω της οικονομικής κρίσης και της ανεργίας που μαστίζουν την κοινωνία μας.

Οι άποροι και ανασφάλιστοι συμπολίτες μας εξαναγκάζονται να παραμελούν την υγεία τους με επιπτώσεις πολλές φορές μη αναστρέψιμες. Κέντρο Μαστού «Οι Αγ. Ανάργυροι»: Τίρυνθος 2  Άνω Πατήσια, κοντά στον ηλεκτρικό σταθμό.

Τηλ. επικοινωνίας για ραντεβού 210-3626587

This entry was posted in Χωρίς κατηγορία. Bookmark the permalink.

Αφήστε μια απάντηση