Δωρεάν Έλεγχος – Ενημέρωση για Γυναικολογικούς Καρκίνους

 

 8 Μάρτη – Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

For Her

Την καμπάνια “For Her” με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού για τις μορφές του γυναικείου και γυναικολογικού καρκίνου πραγματοποιεί η Roche Hellas, σε συνεργασία με την  Αστική  μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Women for Oncology» και την υποστήριξη του Πανελλήνιου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «’Αλμα Ζωής». Η καμπάνια For Her”,  με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, Κυριακή 8 Μαρτίου, ξεκινά το Σάββατο στην Αθήνα και θα περιλαμβάνει δωρεάν εξετάσεις και ενημέρωση για τους τύπους καρκίνου που αφορούν όλες τις γυναίκες.

Πιο συγκεκριμένα, το Σάββατο 7 Μαρτίου από τις 11:00 π. μ. έως και τις 15:00 μ. μ., όσες γυναίκες θέλουν, μπορούν να προσέλθουν στο εμπορικό κέντρο “Golden Hall”, που βρίσκεται στη Λεωφ. Κηφισίας 37 Α στο Μαρούσι. Εκεί, θα έχουν τη δυνατότητα ενημερωθούν και να συζητήσουν με εξειδικευμένους γιατρούς για τους γυναικολογικούς καρκίνους και για τυχόν ερωτήματα που τις απασχολούν. Επίσης, θα έχουν τη δυνατότητα να υποβληθούν σε ψηλάφηση του μαστού από καταρτισμένους επιστήμονες, σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο του εμπορικού κέντρου.

Παράλληλα, το Σάββατο στις 15:00 μ. μ., θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική εκδήλωση για τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας, στο βιβλιοπωλείο Ιανός που βρίσκεται Σταδίου 24 στην Αθήνα. Στο πλαίσιο μάλιστα, της εκδήλωσης θα ανακοινωθεί μια προσφορά χρηματικού ποσού για την πρόληψη του καρκίνου στις γυναίκες.

Οι διοργανωτές της καμπάνιας, βρίσκονται ήδη σε επικοινωνία με όλες τις γυναικολογικές κλινικές, ιδιωτικών και δημόσιων νοσοκομείων, με σκοπό να διενεργηθεί δωρεάν τεστ Παπανικολάου κατά τη διάρκεια όλου του μήνα Μαρτίου, σε όσες γυναίκες το έχουν ανάγκη.

Στις μέρες μας, όλο και περισσότερες γυναίκες δίνουν μάχη με τον καρκίνο του μαστού, όπως επίσης, και με άλλα είδη καρκίνων. Η σωστή ενημέρωση και η πρόληψη είναι πολύ σημαντικά για κάθε γυναίκα.

This entry was posted in Χωρίς κατηγορία. Bookmark the permalink.

Αφήστε μια απάντηση