Με τη χορηγία της Artion Α.Ε., απρόσκοπτη λειτουργία και για το 2016!

Η σελίδα «Στηρίζω τις γυναίκες με Καρκίνο του Μαστού» δημιουργήθηκε τον Ιούλιο του 2013. Από τότε μέχρι σήμερα προβάλουμε ανελλιπώς επιστημονικές μελέτες και απόψεις ειδικών επιστημόνων, οι οποίες έχουν δημοσιευθεί στα ελληνικά και διεθνή έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα και αφορούν θέματα σχετικά με τον Καρκίνο του Μαστού, αλλά και πρωτοβουλίες που αφορούν την πρόληψη, την έρευνα και την αντιμετώπιση.

Η μηνιαία επισκεψιμότητα του ιστοτόπου μας έχει ξεπεράσει κατά πολύ τις αρχικές μας προσδοκίες και μετράται πλέον σε αρκετές χιλιάδες «clicks». Η πλειονότητα του αναγνωστικού κοινού μας αποτελείται από γυναίκες που ζητούν λύσεις και ιατρικές αναλύσεις είτε πρόκειται για τις ίδιες, είτε για συγγενικό τους πρόσωπο. Πολλά επίσης είναι τα μηνύματα συμπαράστασης και επαίνων που έχουμε λάβει για το έργο που προσφέρουμε συγκεντρώνοντας και οργανώνοντας ένα τόσο θεματικά ευαίσθητο ζήτημα.

Σε αυτή την διαδρομή, είχαμε και έχουμε την τύχη να απολαμβάνουμε την στήριξη, μιας μεγάλης εταιρίας του χώρου των Λογιστικών – Φοροτεχνικών και Συμβουλευτικών Υπηρεσιών.  Σήμερα, όλοι εμείς που βρισκόμαστε πίσω από τη σελίδα «Στηρίζω τις γυναίκες με Καρκίνο του Μαστού», νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε την Artion A.E. και τον Διευθύνοντα Σύμβουλό της, κύριο Γιώργο Δαλιάνη, γιατί ακόμα και σε αυτές τις αντίξοες οικονομικές συνθήκες η σελίδα μας συνεχίζει να υπάρχει μέσα από τη χορηγία της Artion A.E..

Χάρη σε εσάς, το 2015 ήταν μια ακόμη δημιουργική χρονιά για εμάς, και με τη στήριξή σας το 2016 θα είναι ακόμη παραγωγικότερο!

Κλείνοντας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και πάλι την Artion A.E. και τον κύριο Δαλιάνη για τη στήριξή τους όλα αυτά τα χρόνια. Η βοήθεια της Artion A.E., μας είναι απαραίτητη για την απρόσκοπτη λειτουργία της σελίδας και των άλλων εκδηλώσεων και για το 2016.

Σας ευχαριστούμε!!!

This entry was posted in Χωρίς κατηγορία. Bookmark the permalink.

Αφήστε μια απάντηση